Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Apel komšija: Pomozimo neni Džemili iz kalesijskog naselja Hrvačića

Da život nekada zaista može biti okrutan to dokazuje i priča nene Džemile Beširović iz kalesijskog naselja Hrvačići. Sedamdesetpetogodišnja nena godinama živi sama u trojšnoj kući. To joj nije predstavljalo problem dok je imala snage da se brine o sebi, a sada je situacija i više nego alarmantna.
Džemila nema ogrijeva, boravi u hladnoj kući, jedino su joj društvo mačke. Ona je sama, nema djece i nema muža, a kuća u kojoj provodi dane samo što se nije urušila.
Ona nema nikakva primanja, a sve što želi jeste malo hrane, jedan frižider, ogrijeva i peć u kojoj bi mogla ložiti vatru.
S obzirom da nas sutra očekuju i temperature do -19° Celzijusa a da nena nema ogrijeva, ovom prilikom pozivamo sve naše građane da se uključe u akciju i da pomognu Džemili Beširović koja se nalazi u naselju Hrvačići (Kalesija).

 

ntv.ba

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.