Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Barack Obama: Klanjam pet puta dnevno

Amerika – Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, Barack Obama se tokom svog govora u Bijeloj kući u subotu na originalan način našalio sa onima koji dalje vjeruju kako je on musliman.

“Biti predsjednik nikad nije lako. I dalje moram da popravljam loš imigracioni sistem, nosim se sa prijetnjama, pregovaram s Iranom i uz sve to nađem vremena da klanjam pet puta dnevno”, kazao je Obama.

Obama je ovim činom potvrdio da nije musliman i tako demantovao hiljade onih koji su to tvrdili među kojima je i poznati voditelj Bill O’Reilly koji je u svojim emisijama tvrdio da je Obama musliman zbog fotografija na kojima se nalazi Obama obučen u muslimansku nošnju.Napominjemo da je fotografija nastala 90-ih na vjenčanju njegovog brata Malika koji je inače musliman.

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.