Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Bivši MMA borac prebio tri njemačka policajca na aerodromu kada su mu oborili suprugu u hidžabu (VIDEO)

Neimenovano Britanac, za kojeg kažu da je bivši MMA borac potukao se  sa tri njemačka policajca na aerodromu u Frankfurtu. Prema saopćenju frankfurtske policije, do incidenta je došlo nakon što je supruga spomenutog Britanca, koja nosi hidžab, imala sigurnosnu zabranu za putovanje. Međutim, kao što se vidi na video snimku, u početku se raspravljaju Britanac i policija, a onda u jednom trenutku njegova žena pada između njih (ne vidi se dobro da li je policajac oborio ženu). Kada je vidio da mu je supruga oborena na pod, Britanac je počeo da razbacuje njemačke policajce.  Na kraju ove borbe Britancu se iz neutvrđenih razloga ruši na pod dok mu dvije žene u hidžabima pomažu. Na snimku se vidi da cijelom događaju prisustvuje i mala djevojčica.

Frankfurtska policija tvrdi da se ne radi o terorizmu i da se incident dogodio 23. jula ove godine.

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.