Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Da li muškarac treba stati uz svoju porodicu ili svoju suprugu?

 

“Muškarac treba stati uz svoju suprugu kada njegova porodica griješi i treba imati na umu da je ona sve ostavila da bi bila s njim. Prečesto dozvoljavamo članovima porodice da ponižavaju naše supruge ostavljajući ih u suzama, bespomoćne pa čak i s razmšljanjem o samoubistvu. Najgore je kada se zaboravi da je i ona ljudsko biće poput nas i počnu je ponižavati. Gdje ona može otići? Kome se drugom može obratiti do Svemogućem? On je taj koji posmatra, On će joj priteći u pomoć. Zbog čega ne nastojimo olakšati život jedni drugima umjesto da ga otežavamo? Ovaj svijet bi trebao biti bolje mjesto. Prošli su dani kada je snaha bila neplaćena kućna pomoćnica! Sram bilo one koji posmatraju snahe na taj način!”
Mufti Ismail Menk

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.