Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Džini prepoznaju osobe u stanju džunupluka i mogu ga iskoristiti za ulazak u tijelo čovjeka

Situaciju koju ćemo ovdje izdvojiti i na čiju ćemo štetnost ukazati (bez zanemarivanja opasnosti bilo kog vida nemarnosti u vjeri) jeste stanje nečisti, džunupluka. Često ljudi, nakon što dospiju u stanje nečisti (seksualnim odnosom između supružnika, ili izbacivanjem sjemena u snu), nastave svakodnevne poslove, bez namjere da se očiste uopće (okupaju, gusl učine), ili čišćenje odgađaju dok ne odluče da je nastupilo pravo vrijeme. Džini prepoznaju osobe u stanju džunupluka i mogu ga iskoristiti za ulazak u tijelo čovjeka, bilo da ulaze svojom voljom, ili su izvršioci sihira, kada samo čekaju povoljnu priliku za početak ostvarenja svojih zadataka.

Obrada: Almir Kusur, za portal www.novihorizonti

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.