Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

GDJE SE SMJESTE DŽINNI KADA UĐU U LJUDSKO TIJELO?

Džini su duhovi a ljudsko tijelo ima otvore i pore tako da džini mogu ući u čovjeka kuda žele. Dokaz da su džini duhovi je ajet: ﻮ ﺨﻠﻖ ﺍﻠﺠﺎﻦ ﻤﻦ ﻤﺎﺮﺝ ﻤﻦ ﻧﺎﺮ „Džine je od plamena vatre stvorio.“ (Er-Rahman 15.)
Nakon ulaska zaputi se u mozak i putem njega kontrolira cijelo tijelo jer su centri za cijelo tijelo u mozgu oboljelih od džinske padavice. Mnogi džini su me obavijestili da se smjeste u mozak. Jedan mi je rekao: „Ja mogu utjecati na svaki dio tijela ovog čovjeka.“ Jednom prilikom rekao sam džinu da drži podlakticu i on je ispravio. Tri snažna momka pokušali su je saviti ali nisu mogli. Rekao sam da pusti, i vratila se u normalno stanje.
Obrada: Almir Kusur, za portal www.novihorizonti

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.