Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Govedarica: Raspad BiH nije moguć bez rata

Raspad BiH nije moguć bez rata i SDS taj scenario ne promoviše, izjavio je u intervjuu za novi broj magazina Dani predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica.

– Možda bi neki voljeli i takav razvoj događaja, ali to nije moja politika – naglasio je.

Smatra da je potrebna nova generacija političara koja će neopterećena prošlošću pokušati da da novu nadu za život na ovim prostorima.

– I da fokus bude na pitanjima standarda i kvaliteta života, kulture i duhovnosti, slobode i demokratije. Sve suprotno od ovoga bojim se da vodi depopulaciji i jednom pustošenju ljudi sa ovog područja, prije svega odlasku mladih ljudi, što je već sada vrlo ozbiljan trend. Tako daje pitanje kome pravimo države i ko će u tim državama da živi? – rekao je, između ostalog, Govedarica za “Dane”.

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.