Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Ja vam se Allahom Uzvišenim kunem da je veći grijeh igrati sportsku kladionicu nego jesti krmetinu

Predavanje je držao dr Esmir Halilović u Travniku i bio je veoma žustar u svojoj retorici.
Posebno je istakao činjenicu da smo narod koji ima najviše kockarnica po glavi stanovnika, jeste upravo Bosna i Hercegovina.
– Sljedeća stvar koja nam donosi prokletstvo jeste kocka. Imamo više sportskih kladionica, binga, lotoa i drugih budalaština nego ijedna druga nacija na dunjaluku (ovom svijetu). Ja vam se Bogom uzvišenim kunem da je veći grijeh igrati sportsku kladionicu nego jesti krmetinu. Čak štaviše, kada bi svaki dan pola kile krmetine pojeli, manji je grijeh nego jedanput otići i uplatiti bingo ili sportsku kladionicu – rekao je Halilović.
On se osvrnuo i na to da je sav dobitak koji osvoji neko – proklet, kao i da postoje ljudi koji se klanjaju Allahu dž.š a prokleti su.
Poslije ovog govora, sigurno ćete razmisliti sljedeći put kada odlučite da igrate neku igru na sreću.
Pogledajte video u prilogu:

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.