Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

KOLIKO JE DOVA JAKA UVJERITE SE KROZ PRIMJER I ISPOVIJEST OVOG BIVŠEG NARKOMANA

Ja sam bivši narkoman. Bio sam na heroinu. Moja žena je radila po cijeli dan a ja sam trošio novac koji bi ona zaradila na drogu. Postalo je toliko loše da sam se kod puno ljudi zadužio. Moja žena je vjerovala da će me Allah promijeniti. Dovila je cijelo vrijeme. Jednog dana sam ukrao mobilni telefon, a njegov vlasnik je krenuo u potragu za njim. Toga dana se nešto prelomio, vidio sam kakav je utjecaj heroina. Vratio sam mobilni telefon i rekao sam vlasniku da sam ga pronašao.
Od tada se više ne drogiram. Sada imam jednog sina i dvije kćeri i oni idu u medresu. Svaki dinar zaradim radeći gotovo 24 sata, moj dug je gotovo otplaćen. I mogu reći da mi je Allah pomogao, Allah je uslišio dove moje supruge.

IslamBosna

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.