Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

LIJEČENJE RAKA I GOJAZNOSTI: Čuveni recept prof. Mermerskog!

Donosimo vam recept koji se pokazao djelotvoran u liječenju kompletnog organizma: čisti krvne sudove, liječi srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, poboljšava rad mozga i pamćenje. Navodno pomaže i kod svih vrsta raka.

Hrana za liječenje kompletnog organizma: čisti krvne sudove, liječi srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, poboljšava rad mozga i pamćenje… piše Coolinarka. A postupak spravljanja je vrlo jednostavan.

PRIPREMA PROKLIJALE PŠENICE

400 grama pšenice staviti u prokuhanu staklenu teglu, pa naliti vodom da ogrezne. Poslije 10-12 časova preko čiste krpe prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje. Poslije 24 sata se dobija pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm).

PRIPREMA LJEKOVITE HRANE

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i bijeli luk. Samljeti pet limuna sa koricom, i sve zajedno izmiješati u emajlirani sud. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže mješati, pa sipati u tegle koje ste prethodno čuvali u frižideru.

Poslije tri dana je gotovo za konzumaciju.

DOZIRANJE

Ova hrana se uzima 30 minuta prije doručka, ručka, večere i prije spavanja. U slučajevima raka – uzima se na svaka dva sata.

Recept navodno utiče na zdravlje i dug život; čuva svježinu tijela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neobhodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine ugljehidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda.

Izvor: doznajemo.com

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.