Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Malik Obama šokirao Ameriku: Brat me je razočarao jer…

Iako je uvijek glasao za demokrate dok je živio u Sjedinjenim Državama, Malik Obama će u studenome doći u Maryland i glasati za Trumpa

bbcce75f02189674f96d4689f08f8f5f

Malik Obama (58), stariji polubrat američkog predsjednika, izjavio je kako je toliko razočaran u politiku koju vod njegov polubrata da će na izborima u studenome glasati za – Donalda Trumpa!

Volim Donalda zato što govori iz srca. Zaista bih ga želio upoznati – izjavio je Malik i naglasio kako je bio strašno razočaran što mu brat nije pomogao kada se on prije tri godine kandidirao za guvernera provincije Siaya uKeniji.

Uz to mu jako zamjera što je s vlasti srušio libijskog vođu Moamera Gadafija, koji mu je bio izuzetno blizak .

Trump je ovo dočekao s velikim oduševljenjem. “Malik Obama upravo je objavio da će glasati za mene. Sigurno je predsjednik prema njemu loše postupao, kao i prema svima ostalima”, tvitao je Trump.

Malik je dugo vremena živi i radio saveznoj državi Maryland, čime je stekao američko državljanstvo. Najavio je kako će se ujesen zaputiti u Sjedinjene Države kako bi izašao na izbore i glasao za Donalda Trumpa iako je do sada uvijek glasao za demokrate.

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.