Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Mladić koji je u jednoj noći oženio četiri žene!

Jedan mladić (23 godine) iz Saudijske Arabije oženio je četiri žene u jednoj noći iz inata bivšoj supruzi, kako bi ispunio svoju zakletvu.

Lokalne novine prenose od stanovništva zapadne pokrajine „Doline baruta“ da je mladić poznat pod imenom „MM Qahtani“ već iza sebe imao propali brak sa ženom iz pokrajine Asir, s kojom se razveo nakon nekoliko godina braka.

Dalje se navodi: „pri razvodu moja bivša supruga mi je rekla da se neću više moći oženiti jer nijedna žena neće pristati da se uda za mene“, pa je Qahtanijeva reakcija bila da se zakleo da će oženiti četiri žene u jednoj noći.

List je takođe dodao da je odlučnost da ispuni obećanje ovog mladića koštala 80 hiljada rijala za mehrove njegove četiri supruge, te 10 hiljada rijala koje je izdvojio za medeni mjesec koji je proveo u Asiru.

Izvor: thaqqafny.blogspot.com

(akos.ba)

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.