Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Obezbijedimo Ismetu smještaj!

Poštovanje . Javljam se sa molbom i apelom za pomoć. Naime,radi se o jednom momku iz Zavidovića,koji trenutno leži u Stacionaru u Zenici. Zove se Ismet Brkanic, 93 je godište. Od 2001g je bio u Domu za nezbrinutu djecu,nakon smrti njegove majke. Očuha ništa ne zanima, i ne vodi apsolutno nikakvu brigu o njemu, i nemaju nikakav kontakt. U Domu je bio do 2012g, završio je školu i otišao raditi. Radeći u šumi,teške fizičke poslove da bi preživio, doživio je tešku povredu noge ( femura ). Operisan je u Zenici u Crkvicama,ugrađena mu je metalna pločica sa šarafima i smješten je u Stacionar. U Stacionaru, Ismet može provesti određeni period,tačnije do iduće sedmice. I šta dalje ? Ismet nema nikoga,i nema gdje. Momku hitno potreban smještaj mjesec dana , nakon čega će se vratiti u Stacionar. U Zenici je takođe pokrenut apel za novčanu pomoć,kako bi mu obezbijedili smještaj.Ako neko želi,Ismeta možemo posjetiti i lično.

null

Muhabet sa razom

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.