Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Otvorite četvere oči prije nego se udate/oženite

Čudan nakav vakat došao, braća i sestre neće da nam se žene i udaju, iako imaju uslove. Slađi im haram od halala. Isto tako, muškarci samo da nađu što ljepšu, da se diči i da narod pari oči dok je on kroz grad vodi. Ženama je bitno samo da je što jači finansijski, da dobiva parfeme za praznike, ruže, poklone, nakit… da joj ugađa. A niko ne misli kako će joj/mu biti s tom osobom u braku, brak je realnost, tek tad počinje pravi život i najčešće povratka nema, što si izabrao to ti je. Tek tad se mnogi osvjeste. Pa draga braćo i sestre, otvorite ČETVERE OČI prije nego se udate/oženite! ČETVERE OČI! Proći će i ljepota, i imetak, i ugled, sve će nestati. Vjera je ta koja jedina vrijedi i od koje ćeš imati koristi na oba svijeta. Vjera ti olakšava život i daje ti pravilo za svaki segment života. Uzmi vjernika/icu, i sve ćeš dobiti!

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.