Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Pogledajte kako je hafiz Bugari odgovorio fra Mirku da Isus nije Bog

KAKO JE HAFIZ BUGARI ODGOVORIO FRA MIRKU DA ISUS NIJE BOG (VIDEO)
POGLEDAJTE KAKO JE HAFIZ BUGARI ODGOVORIO FRA MIRKU DA ISUS NIJE BOG
U talk showu Pressinga regionalne televizije N1 o suživotu različitih vjera, kultura i naroda u četvrtak navečer su govorili fra Mirko Majdandžić, hafiz Sulejman Bugari i protojerej Darko Đogo. Na kraju emisije, prilikom slanja poruka fra Mirko je na veoma drzak i neprimjeren način rekao da je Isus i hafizov Bog. “Bog je toliko volio čovjeka da je sišao da bi bio jedan od nas i pokazao nam kako se živi. To nije samo moj, to je Bog i hafizov. Ako Bog dolazi među nas, ova zajednica ima šansu”. Hafiz Bugari je dostojanstveno odgovorio fra Mirku, u priloženom video snimku pogledajte kako je to hafiz Bugari uradio.

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.