Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

POGLEDAJTE KAKO JE HAFIZ BUGARI ODGOVORIO FRA MIRKU DA ISUS NIJE BOG

U talk showu Pressinga regionalne televizije N1 o suživotu različitih vjera, kultura i naroda u četvrtak navečer su govorili fra Mirko Majdandžić, hafiz Sulejman Bugari i protojerej Darko Đogo. Na kraju emisije, prilikom slanja poruka fra Mirko je na veoma drzak i neprimjeren način rekao da je Isus i hafizov Bog. “Bog je toliko volio čovjeka da je sišao da bi bio jedan od nas i pokazao nam kako se živi. To nije samo moj, to je Bog i hafizov. Ako Bog dolazi među nas, ova zajednica ima šansu”. Hafiz Bugari je dostojanstveno odgovorio fra Mirku, u priloženom video snimku pogledajte kako je to hafiz Bugari uradio.

saff.ba

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.