Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Pozivamo Bošnjake da ne kupuju proizvode firme „Aleksandrija“ d.o.o Zvornik, a evo i razloga zbog čega:

Kupovinom proizvoda firme „Aleksandrija“ d.o.o Zvornik koja je u vlasništvu Tomislava Kovača (ratnog zločinca) podržavamo onoga pod čijim je patronatom ubijeno najmanje 8 000 Bošnjaka!

Bošnjaci, ne kupujte proizvode firme „Aleksandrija“ Zvornik
Firma „Aleksandrija“ d.o.o Zvornik je u vlasništvu Tomislava Kovača koji je bio ratni ministar unutrašnjih poslova manjeg bh entiteta. Poznato je da Međunarodni sud u Hagu, po tužbi Bosne i Hercegovine protiv Srbije i Crne Gore, presudio da je Vojska RS i MUP RS počinili genocid u Srebrenici tokom rata 1992-1995. godine.

Protiv Kovača se vodi istraga od strane Tužiteljstva Bosne i Hercegovine za genocid u Srebrenici i taj postupak će uskoro doći do faze podizanja optužnice.
Kovač je ranije svjedočio kao svjedok odbrane ratnim zločincima Radovanu Karadžiću, Stojanu Župljaninu i Mići Stanišiću. Pored toga, Kovač je dospio i na crnu listu SAD-a i Evropske unije kao je jedan od deset najznačajnijih pomagača u skrivanju Radovana Karadžića.

Kovačeva firma „Aleksandrija“ d.o.o ima proizvodnju i prodaju u Zvorniku i Istočnom Sarajevu i na tržište Bosne i Hercegovine plasira svoje proizvode: štrudle, namaze, keksove, slane štapiće i slično. Proizvode ove firme možete vidjeti na njihovoj web stranici.

Pozivamo Bošnjake da ne kupuju proizvode ove firme jer kupovinom njihovih proizvoda podržavaju onoga pod čijim je patronatom ubijeno najmanje 8 000 Bošnjaka!

Akos.ba

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.