Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Poznati sportski komentator Marijan Mijajilović prešao na islam VIDEO

Poznati sportski komentator Marijan Mijajilović je u džematu u Bazelu, Švicarska, izgovorio Kelime-i-šehadet i tako postao musliman.

Na videu postavljenom na socijalne mreže, Marijan izjavljuje da svjesno i savjesno, bez prisile, izjavljuje šehadet pred imamom i vjernicima. Izabrao je da se ubuduće zove Mustafa.

Mijajlović je rođen 17. marta 1972.  u Tuzli. U Beograd se preselio 1992. godine, a u Sarajevo se vratio 2009. godine. Ostaće poznat po tome što je dao nadimak “Dijamant” kapitenu bh. reprezentacije i napadaču Rome Edinu Džeki, kao i reprezentaciji BiH “Zmajevi” u vrijeme kada je naš tim s klupe vodio legendarni Miroslav Ćiro Blažević.

Čestitamo Mustafa!

 

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.