Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Prije nego što pročitate vic o Hasi i Husi/Muji i Fati pročitajte ovo!!!

este li se ikad zapitali zašto su Bošnjaci kulturološki (u čitankama, udžbenicima, lektiri itd.) bili izostavljani i zašto je Bošnjacima bilo mjesto samo u vicu? Znate li ko su Huso i Haso, Mujo i Fata i zašto su baš ova imena probrana za ismijavanje?

Huse i Hase su ustvari Hasan i Husein unuci poslanika Muhammeda saws, Mujo je Muhammed saws a Fate je kćerka Poslanika Muhammeda saws – Fatima.
Zato prije nego li ispričaš vic spominjući gore probrana imena, boj se robe da ne budeš predmet ismijavanja i poniženja dok budeš polagao račun pred Uzvišenim gospodarom, zato, u nadi da ćete ovaj tekst krajnje ozbiljno shvatiti i konačno shvatiti veličinu podvala koje se rade Ummetu Poslanika saws.
(cazin-danas.com)

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.