Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Sanjanje vode

Voda
Simbolizira islam, znanje, život, rodnost, izobilje i imetak. Ko sanja da se napio čiste pitke vode iz bunara ili posude za vodu, ali je nije iskapio: ako je bolestan – ozdravit će i životni vijek će mu dugo potrajati; ako nije oženjen – oženit će se. Ako je voda bila pogana, gorka i smrdljiva.
Voda (crna)
Simbolizira ženu koju će neko oženiti, ali od koje hajra neće imati – ako se sanja da se vadi iz bunara; a može simbolizirati i rušenje kuće; a ako se sanja da se takva voda pije, simbolizira gubljenje vida.
Voda (mutna)
Simbolizira poteškoću i umor, a konzumiranje takve vode simbolizira bolest.
Voda (slana)
Sanjati slanu vodu simbolizira neku tugu.
Voda (smrdljiva)
Simbolizira haram-imetak.
Voda (topla)
Simbolizira temperaturu. Ko sanja da takvu vodu danonoćno upotrebljava imat će problema od strane vlasti; a ko sanja da je koristi samo noću – džini će mu zadati strah.
Voda (ustajala)
Simbolizira oskudan život.
Izvor: Islamski sanovnik

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.