Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

SAUDIJAC PRVU BRAČNU NOĆ OSTAO BEZ MLADE I ČITAVOG IMETKA

 

Jedan mladić iz Saudijske Arabije prve bračne noći izgubio je 300 hiljada dolara zbog pada dionica na berzi, a uz to je izgubio i mladu koja se razvela od njeg još prije nego su se osamili, nakon što mu je stigla poruka na mobitel u vezi gubitka dionica. Mladić je prebačen do najbliže bolnice usljed psihološke traume.

Saudijske novine „Ukaz“ prenijele su na svojoj web stranici izjavu mladića Halida Abduhua da ga je „pohlepa i ne vršenje procjene rizika pretvorilo iz milionera u bankrota.

Pored gubitka doma i mlade, ističe da je ‘vlastitim rukama srušio kuću’ i dodaje kako je njegov početak na berzi bio skroman a da je u samo nekoliko godina postao jako bogat, ali da ga je pohlepa učinila obijesnim i da nije naučio principe ‘upravljanja rizicima’ sve dok nije izgubio 300 hiljada dolara tj. blizu milion rijala u jednoj noći, dodajući tome i gubitak bračnog života.

Izvor: arabic.rt.com

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.