Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

SIRIJSKI DJEČAK STAR SAMO TRI GODINE, PRIJE NEGO ŠTO ĆE UMRIJETI PORUČIO: SVE ĆU VAS REĆI BOGU!

Dječak na fotografiji star je samo tri godine. Njegove povrede bile su toliko velike da mu liječnici nisu mogli pomoći.

 

Osjetio je da će umrijeti i zadnje riječi s kojima je napustio ovaj svijet bile su šokantne. On je rekao: “Sve ću vas reći Bogu”.

sirijski djecak

 

Fotografija krvavog dječaka snimljena je u Siriji. Nevjerojatnom brzinom, ona se širi internetom, ponajviše društvenim mrežama.

 

Osim što fotografija opisuje bol i patnju koja se trenutno prelijeva Sirijiom i njenim stanovništvom, iza nje se skriva vrlo potresna priča. Dječak na fotografiji star je samo tri godine. Njegove povrede bile su toliko velike da mu liječnici nisu mogli pomoći. Osjetio je da će umrijeti i zadnje riječi s kojima je napustio ovaj svijet bile su šokantne. On je rekao: “Sve ću vas reći Bogu”.

 

 

 

Ove riječi malenog dječaka duboko su potresle cijeli svijet i potaknule ljude diljem planeta da promisle koliko je strašna činjenica da se u ovom trenutku masovno ubijaju ljudi od krvi i mesa i to u svrhu tajnih ciljeva i tajnog rata.

 

 

 

 

 

svjetlo-dunjaluka

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.