Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

SKANDAL NA HRT U EMISIJI NEDJELJOM U 2 -PERNAR ZBOG PALESTINE NAPUSTIO EMISIJU (VIDEO)

“HRT je partijska televizija u službi HDZ-a. To nije javna televizija, prikriva kriminal. Informativni program je horor film”, rekao je zastupnik Živog zida Ivan Pernar, gostujući u emisiji Nedjeljom u 2. Njegovo gostovanje trajalo je svega 15 minuta, nakon toga je Pernar napustio studio.

Razlog ovome je jer mu voditelj Aleksandar Stanković nije dopustio da odgovori do kraja. Nakon izlaska iz studija na svom je Faceebok profilu objavio da nije htio sudjelovati u farsi.

“Nisam htio sudjelovati u farsi u režiji Aleksandra Stankovića koji postavi pitanje pa ne dozvoljava da se odgovori. Zapravo problem nije u odgovoru, nego istini o kojoj se ne smije na HRT-u govoriti”, napisao je.

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.