Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Srebrenica: Novi napad na povratnike

Jutros oko 9h redakciji portala zaSrebrenicu.ba javila se osoba inicijala J.A i zamolila nas da u cjelosti prenesemo događaj koji se desio kasno sinoć.

“Jutros oko 00:30 svratio sam u pekaru “Magistrala” da uzmem burek, bio je još jedan prijatelj sa mnom. U pekari je bila još jedna nama nepoznata osoba. Tu je počela provokacija, nudio nas je svinjetinom a mi smo rekli da smo muslimani i da svinjetinu ne jedemo. Tada je krenuo da nam svašta govori i provocira. Nismo nasjeli na te provokacije te smo izašli iz pekare, sjeli u naš automobil i krenuli kući. On je također krenuo za nama. Stali smo na semafor jer se upalilo crveno svjetlo i odjednom smo osjetili jak udar. Ta nas je osoba svojim automobilom udarila odpozadi. Na svu sreću policija je bila svega 10-tak metara udaljena od mjesta ovog događaja i ubrzo ga privela. ”

 

saff.ba

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.