Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

ŠTA DUŽINA PRSTA GOVORI O VAMA?

A) Može se reći kako su osobe sa dužim prstenjakom od kažiprsta najljepše po izgledu. Zrače šarmom zbog kojeg drugima lako zatitra srce. Uz to, agresivnije su i odlučnije u donošenju odluka i nije im problem riskirati. Odgovaraju im zanimanja: vojnik, inžinjer, igrač šaha te su uspješni u rješavanju problema križaljki. Znanstvenici su otkrili kako osobe sa dužim prstenjakom zarađuju više od osoba sa kraćim prstenjakom.
B) Osobe sa kraćim prstenjakom od kažiprsta imaju izraženije samopouzdanje, puni su sebe i uobraženi. Uživaju u samoći i ne vole kada ih se ometa u njihovom slobodnom vremenu. Nisu tip osobe koja će poduzeti prvi korak u ljubavi, nego su skloniji prihvaćati pažnju koju primaju.
C) Osobe kod kojih je dužina prstenjaka i kažiprsta ista su miroljubive, a osjećaju se neugodno kada se nađu u konfliktu. Organizirane su i trude se dobro slagati sa svim ljudima. Karakterizira ih i činjenica kako su skloni biti vjerni u vezi, puni nježnosti i brige prema svojim partnerima.

bhzoom.net

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.