Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Šta je Sanjin Sefić kazao sudiji u Novom Sadu?!

Ivana Karapandžić, portparolka Višeg suda u Novom Sadu za N1 je kazala da je Sanjin Sefić sinoć priveden sudiji za prethodni postupak pri Višem sudu u Novom Sadu, gdje je i saslušan – te je protiv njega pokrenut ekstradicioni postupak.
Šta je Sanjin Sefić kazao sudiji u Novom Sadu?! GALERIJA
“Izjasnio se o porodičnim prilikama, da ima samo državljanstvo BiH, a uhapšen je po međunarodnoj potjernici koju je raspisala BiH. Priveden je sudiji, a nakon saslušanja određen mu je jednomjesečni pritvor koji može da traje do dva mjeseca“, kazala je Karapandžić.

O cijelom slučaju obaviješteno je Ministarstvo pravde i nadležni organi BiH, potvrdila je. “Višem sudu treba da stigne zamolnica za izručenje“, a nije mogla da potvrdi da li je ona stigla u Sud.

“Proslijeđen je sudiji za predmetni postupak u pratnji branitelja po službenoj dužnosti Dejana Kopića“, izjavila je za N1 Ivana Karapandžić.
(n1info.com)

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.