Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Stravična nesreća: Autobus se survao u provaliju, 33 osobe poginule (VIDEO)

Kako javljaju mediji, najmanje 33 osobe su poginule, a 28 je povrijeđeno, nakon što se autobus sa ceste prevrnuo u provaliju.

Nesreća se desila na planinskom putu u Nepalu, a povrijeđeni su helikopterom prebačeni u prijestolnicu Nepala Katmandu, gdje im je pomoć pružena u dvije bolnice, izjavio je zvaničnik nepalskog Ministarstva unutrašnjih poslova, a prenijela agencija AP.

Autobus se jutros prevrnuo sa autoputa i okretao se narednih 150 metara.

Svjedoci tvrde da su raskomadana tijela nesretnih putnika ležala razbacana cijelom putanjom kojom se autobus survao u provaliju.

Autobuske nesreće u Nepalu su uglavnom posljedica lošeg održavanja puteva i vozila, a uglavnom se dešavaju tokom kišne monsunske sezone između juna i septembra.

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.