Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

VIDEO Nezapamćena tuga u Bosanskoj Krupi: Klanjana dženaza Editi Malkoč

U ovom gradu u Krajini vlada neopisiva bol i tuga.

Prijatelji, komšije i porodica oprostili su se od tragično stradale studentice. Hiljade sugrađana došle su na vječni počinak ispratiti Editu. Veliki broj građana iz susjednih gradova stigao je privatnim automobilima na dženazu.

– Svi su Editu voljeli i nikada neće zaboraviti njenu vedrinu i njen osmijeh – kazale komšije, okupljeni ispred porodične kuće, javlja Faktor.

U Bugojnu je jučer ispred Sultan Ahmedove džamije klanjana dženaza Selmi Agić. Ona je ukopana pored rahmetli brata Adisa, koji je sa šest godina, također, stradao u saobraćajnoj nesreći 1994. godine u Zenici.

Studentice Filozofskog fakulteta Edita Malkoč i Selma Agić poginule su u ponedjeljak navečer u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Na njih je Golfom VI naletio Sanjin Sefić, koji je nakon nesreće pobjegao sa mjesta događaja, a ubrzo je napustio i Bosnu i Hercegovinu. Sefić je preko graničnog prijelaza Uvac prešao u Srbiju, gdje je jučer i uhapšen.

(Bportal.ba)

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.