Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

VIDEO: Rusija predstavila dokaze da SAD ( USA ) stoje iza 9/11

Previše tajno da bi bilo objavljeno: Bušova zavjera raznošenja eksplozivom razotkrivena!

Prema informacijama koje je dao Izraelski agent koji se specijalizirao u Izraelskoj obavještajnoj službi: Tip nuklearnih eksplozivnih naprava koje su korišene u 9/11 kada su u SAD srušena dva blizanca podmetnutim eksplozivom, i kada su za to optužili Al’Kaidu i muslimanske ” teroriste ” , su napravljene od modifikacije W-54 nuklearnih artiljerijskih metaka koji su tajno uručeni Izraelcima između 1988 i 1998 od strane SAD, i ilegalno izvožene u vrijeme Bušove i Klintonove predsjedničke vladavine.

Hemijska analiza koju je radila DOE Sandi je uspjela da utvrdi hemijske i radiacione ostatke od bojevih glava , bazirajući se na uzorke koje su uzeli nakon 9/11 i rušenja zgrada. A isti uzorci su uzeti na više pozicija, na mijestu rušenja.

Sve bojeve glave koje se baziraju na plutonij tehnologiji, imaju hemijski otisak koji se može koristiti da se identifikuje tip i dizajn, kako i gdje je i ko je pravio eksploziv. 118 svjedoka koji su bili prisutni taj dan je potvrdilo zvuk uzastopnih eksplozija, a fizičari su uz pokuse dokazali da nije moguće bilo da se sruši sam tako , a ni da je navodno gorivo iz aviona terorista ( sa njih 19 unutra ) , uspjelo da sruši i zapali stubove koji su čuvali zgradu. Za ostalo pogledajte video snimak ispod:

https://youtu.be/vtzry9P8xiE

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.