Podržite ovu lijepu stranicu lajkom, a ako ste već lajkali hvala vam od srca!

Žena koja je 10 godina bila u kolicima prohodala Allahovom voljom

Es selamu alejkum postovana braco i sestre… Allahu Ekber .. Masha’Allah la quwete illa billah.. !!!
Zena koja je bila u kolicima 10 god. .. Nije mogla nikako micati nogama tako da je bila non- stop u sjedecem polozaju…

Savremenoj medicini je bio ne jasan njezin slucaj ali godinama je bila po bolnicama… Subhana’Allah… Zvali su me da joj ucim rukju, postovana braco i sestre evo sta se zbilo na prvoj rukji( prvom tretmanu:
1- prvi dan ( naravno tokom njezinih reakcija) nakon izvjesnog vremena pomakla je noge oko 10-tak cm naprijed- nazad .. Elhamdulillah :)
2.- drugi dan je nakon tretmana( ucenje rukje) je mogla ispruziti obadvije noge u kolicima.. Subhana’Allah 😉
3.- treci dan je Allahovom voljom ( nakon rukje) ustala na noge koristeci stap sa kojim je pocela da hoda po kuci … I jos sam naucio rukju na corokotovo ulje da masira koljena jedan duzi period… Hvala Allahu subhaneu we te’ala Koji nas Lijeci kada se razbolimo.. Subhanallah, elhamdulillah,Allahu Ekber…

Ismet Isaa

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala ljepota-islama.net
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal ljepota-islama.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.